Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt Vis a Vis seizoen 5 El Oasis op Netflix?

Hoe laat komt Vis a Vis seizoen 5 El Oasis op Netflix? Vis a Vis keert nog één keer terug op Netflix voor een gloednieuwe spin-off. Die spin-off wordt op vrijdag 31 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix, maar hoe laat mogen we Vis a Vis: El Oasis online verwachten? Het antwoord is al bekend. De afleveringen verschijnen namelijk in de ochtend online.

Spaanse gevangenisserie

Vis a Vis groeide vorig jaar bij Netflix uit tot een gigantische hit. In de Spaanse serie worden we meegenomen naar een vrouwen gevangenis. Als Macarena Ferreiro door de man van haar dromen in de problemen terechtkomt, zal ze moeten boeten voor haar fouten in de gevangenis. Macarena heeft daar echter niks te zoeken. Ze zal zich snel moeten aanpassen om te kunnen overleven. Het duurt niet lang voordat ze uitgroeit tot één van de gevaarlijkste dames in de gevangenis/

Macarena en Zulema

Na vier succesvolle seizoenen besloten de makers de stekker uit Vis a Vis te trekken. Op die manier wilde men voorkomen dat de serie in herhaling zou vallen. Wel werd er een spin-off aangekondigd. In El Oasis gaan Macarena en Zulema op roverspad. Ze willen nog één grote slag slaan voordat hun wegen scheiden.

Hoe laat komt Vis a Vis seizoen 5 El Oasis op Netflix?

Hoe laat komt Vis a Vis seizoen 5 El Oasis op Netflix? Netflix is er opnieuw razendsnel in geslaagd om het nieuwste seizoen van vis a Vis naar zijn streamingdienst te halen. Al op 31 juli is het complete laatste seizoen te bekijken en gelukkig weten we al precies hoe laat de afleveringen online komen.

Wie graag als eerste aan de slag gaat met de spin-off van Vis a Vis hoeft niet tot in de nacht wakker te blijven. Netflix Originals verschijnen namelijk in de ochtend online. Dat komt omdat de streamingdienst gebruikmaakt van de tijd in de Verenigde Staten. Zodra het daar twaalf uur middernacht is, worden de afleveringen toegevoegd. Dat betekent dat Vis a Vis: El Oasis om 09.00 uur in de ochtend Nederlandse tijd op Netflix verschijnt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?