Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt You seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt You seizoen 3 op Netflix? You seizoen 3 wordt op vrijdag 15 oktober toegevoegd aan het aanbod. De grote vraag is nu: hoe laat staan de tien nieuwe afleveringen online op Netflix? Wie als eerste met het derde seizoen van You aan de slag wil, hoeft niet tot diep in de nacht wakker te blijven. Nieuwe seizoenen van Netflix Originals komen namelijk niet in de nacht online, maar pas in de ochtend.

Nieuwe obsessie

In het derde seizoen van You is alles anders dan anders. Joe en Love hebben Los Angeles ingeruild voor een suburb in Silion Valley. De twee zijn inmiddels ouders geworden en staan op het punt om een normaal gezin te worden. Maar hoe gewoon zijn de twee. Al snel blijkt dat Joe opnieuw geobsedeerd is en dit keer door zijn buurvrouw. Eerder werd al duidelijk dat seizoen 3 een bloederig seizoen wordt met meerdere slachtoffers.

Hoe laat komt You seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt You seizoen 3 op Netflix? Vanaf vrijdag 15 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met tien nieuwe afleveringen van You. Wat alvast goed is om te weten, is dat je niet tot diep in de nacht wakker hoeft te blijven. Netflix Originals worden namelijk in Nederland niet in de nacht toegevoegd aan het aanbod. In plaats daarvan heeft de streamingdienst ervoor gekozen om rekening te houden met de tijd in de Verenigde Staten.

Dat betekent dat You seizoen 3 aan het aanbod wordt toegevoegd zodra het in Amerika middernacht is. In Nederland is het op dat moment 09.00 uur ’s ochtends. Wil jij er dan ook meteen als eerst bij zijn, dan doe je er goed aan om in de ochtend je wekker te zetten.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?