Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt You seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat komt You seizoen 4 op Netflix? Dat is een vraag die bij veel kijkers speelt nu de release voor de deur staat. Op donderdag 9 februari wordt het eerste deel van het vierde seizoen toegevoegd aan het aanbod. Maar hoe laat gaat dat gebeuren? Wil jij als eerste aan de slag met de nieuwe afleveringen van You, dan heeft het geen nut om tot diep in de nacht wakker te blijven. We vertellen je in dit artikel alles over het tijdstip waarop You seizoen 4 op Netflix staat.

Zwaar te verduren

Joe Goldberg krijgt het zwaar te verduren in het vierde seizoen van You. Nadat hij Love heeft vermoord, neemt hij de benen. De jager wordt de prooi, zo bleek uit de trailer voor het vierde seizoen. Joe Goldberg is vertrokken naar Engeland onder de valse naam Jonathan Moore. Daar is hij nu werkzaam als leraar, maar het zal ongetwijfeld niet lang duren tot Joe zijn pijlen richt op een nieuw slachtoffer.

Hoe laat komt You seizoen 4 op Netflix?

De afleveringen van You seizoen 4 wordt op 9 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dit gebeurt niet, zoals veel Netflix-abonnees vaak denken, in de nacht. Dat heeft alles te maken met het feit dat Netflix rekening houdt met de tijd in de Verenigde Staten. Zodra de klok daar 12 uur ’s nachts slaat, verschijnen Netflix Originals online bij de streamingdienst.

Dat gebeurt ook bij het vierde seizoen van You. In Nederland en België is het op dat moment 09.00 uur ’s ochtends. Dat betekent dan ook dat de afleveringen van You seizoen 4 niet in de nacht, maar juist in de ochtend verschijnen. Wil jij er als eerst bij zijn? Dan doe je er ook goed aan om op tijd je wekker te zetten, mits je natuurlijk niet hoeft te werken.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?