Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat staat 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat staat 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix? Deze vrijdag kunnen we eindelijk aan de slag met de dertien nieuwe afleveringen van 13 Reasons Why. Nu de rechtszaak omtrent Hannah Baker ten einde is gekomen en haar overlijden een plekje heeft gekregen, komen de jongeren voor een nieuw drama te staan. Al in de ochtend kunnen we aan de slag met de nieuwe afleveringen.

Bryce Walker

In het derde seizoen van 13 Reasons Why krijgt Bryce Walker een andere rol dan we van hem gewend waren. Als één van de spelers van het footballteam van de school werd er flink tegen Bryce opgekeken. Nu is er echter iets verschrikkelijks gebeurt.

De leerlingen krijgen te horen dat Bryce Walker dood gevonden is. In het derde seizoen draait het om de zoektocht naar de moordenaar van Bryce. Zijn moeder rust niet voordat ze weet wie het op haar zoon gemunt had. Ondertussen worden de jongeren uit elkaar getrokken door het raadsel.

Hoe laat staat 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix?

Het derde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf vrijdag 23 augustus te bekijken op Netflix. De streamingdienst heeft voor zijn Netflix Originals gekozen voor een release om 12 uur ’s nachts Amerikaanse tijd. Daardoor kunnen we in Nederland vanaf 9 uur ’s ochtends aan de slag met de dertien afleveringen van seizoen 3.

En als je klaar bent, dan begint het wachten op het vierde seizoen. Dit zal tevens het laatste seizoen zijn, want Netflix heeft al aangekondigd dat er alleen nog een slotseizoen zal worden gemaakt. De releasedatum hiervan is nog niet bekend, maar de eerste verwachting is dat dit rond de zomer van 2020 zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?