Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat staat Mindhunter seizoen 2 op Netflix?

Mindhunter Netflix

Hoe laat staat Mindhunter seizoen 2 op Netflix? De serie over twee FBI-agenten die een nieuwe tactiek bedenken verschijnt op vrijdag 16 augustus op Netflix. Alle negen afleveringen van seizoen 2 verschijnen op die dag in één keer bij de streamingdienst. De grote vraag is hoe laat Mindhunter seizoen 2 op Netflix verschijnt. Al in de ochtend kunnen we de afleveringen bekijken.

Mindhunter

In Mindhunter draait het om de twee FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench die in 1977 een nieuwe sectie oprichten. De twee gaan het gesprek aan met seriemoordenaars om erachter te komen hoe ze denken, om hun gedachten te begrijpen en om hun gedrag voor de toekomst te voorspellen. Op die manier hopen ze moordzaken op te lossen.

In het tweede seizoen gaan we zien hoe de nieuwe sectie nog altijd veel weerstand oproept. Nog altijd worden Ford en Tench niet altijd geloofd en dat blijkt wel als een zaak in Atlanta ter sprake komt waarbij donkere meisjes worden vermoord. Waar de lokale autoriteiten denken aan een bende, is Ford overtuigd van een seriemoordenaar.

Hoe laat staat Mindhunter seizoen 2 op Netflix?

Op vrijdag 16 augustus verschijnen alle afleveringen van Mindhunter seizoen 2 in één keer op Netflix. Gezien het om een Netflix Original gaat, valt ook al te zeggen hoe laat de afleveringen worden toegevoegd.

De nieuwe afleveringen verschijnen in de Verenigde Staten om klokslag twaalf uur online. In Nederland betekent dat dat we vanaf vrijdagochtend 9 uur ’s ochtends aan de slag kunnen met de afleveringen.