Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat staat Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix?

OITNB seizoen 5 Netflix

Hoe laat staat Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix? De serie over een vrouwengevangenis is toe aan zijn laatste seizoen op Netflix. We worden nog één keer meegenomen naar de gevangenis en het leven van Piper Chapman buiten de bak… Maar hoe laat verschijnen alle dertien episodes eigenlijk op Netflix?

Orange is the New Black seizoen 7

Orange is the New Black is toe aan zijn laatste seizoen op Netflix. Het zesde seizoen van OITNB sloot af met een nieuwe gevangenis en de vrijlating van Piper Chapman. Vanwege goed gedrag hoefde ze niet haar volledige celstraf van vijftien maanden uit te zitten, maar kwam ze na dertien maanden vrij.

In het slotseizoen zullen we zien hoe het leven Piper vergaat nu ze weer uit de gevangenis is. Ze zal ongetwijfeld moeten wennen aan haar nieuwe leven buiten de bak en dat Alex Vause daar voor nu geen onderdeel van is, zal haar vast niet onberoerd laten. Ook komen we erachter hoe het nu verder moet met de andere inmates. Het verhaal zal zeker niet voor iedereen een happy end krijgen, zo maakten aan aantal actrices al bekend.

Hoe laat verschijnt Orange is the New Black seizoen 7

Op vrijdag 26 juli verschijnen alle dertien afleveringen van het slotseizoen van Orange is the New Black in één keer op Netflix. In de toekomst volgt mogelijk ook nog een sequel, maar daarover is tot op heden nog niets over bekend.

De nieuwe afleveringen van Orange is the New Black verschijnen klokslag twaalf uur Amerikaanse tijd op Netflix. Het complete zevende seizoen van OITNB wordt dan overal ter wereld toegevoegd aan het aanbod. In Nederland betekent dat dat we vanaf vrijdagochtend 9 uur aan de slag kunnen met de episodes.