Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix? Op vrijdag 3 april wordt het complete vierde seizoen van de Spaanse hitserie in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Dat betekent dat we direct aan de slag kunnen met acht gloednieuwe afleveringen. Wie direct naar de serie wil kijken, doet er goed aan om op vrijdag een wekker te zetten. De afleveringen worden namelijk niet in de nacht, maar in de ochtend toegevoegd aan het aanbod.

La Casa de Papel

Het vierde seizoen van La Casa de Papel is onderweg naar Netflix. Aan het eind van het derde seizoen bleven we achter met een aantal grote cliffhangers. Zo dreigde de overval compleet verkeerd te lopen, maar konden Rio en Tokio nog net voorkomen dat er binnengevallen werd door een legertank op te blazen. Ondertussen denkt El Professor dat Lissabon geëxecuteerd is en is het de grote vraag of Nairobi nog leeft.

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix? Voor wie direct met de serie aan de slag wil, doet er goed aan om in de ochtend een wekker te zetten. Het complete vierde seizoen van La Casa de Papel wordt in Nederland in de ochtend toegevoegd aan het aanbod. Voor Netflix Originals wordt namelijk rekening gehouden met de tijd in de Verenigde Staten.

Zodra het in Amerika klokslag twaalf uur is, wordt het complete seizoen van La Casa de Papel gelanceerd. In Nederland betekent dat dat we vanaf 09.00 uur in de ochtend aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks.

Bekijk de trailer van La Casa de Papel seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?