Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 3 op Netflix? De Netflix Original The Crown keert op zondag 17 november terug voor zijn derde seizoen. Met een compleet nieuwe cast kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen. Maar hoe laat mogen we de afleveringen op Netflix verwachten? Gelukkig is dat nu al bekend en weten we precies hoe laat je klaar moet zitten voor The Crown.

The Crown

In The Crown kijken we mee met het levensverhaal van Queen Elizabeth. Voor het derde seizoen is een tijdsprong gemaakt waardoor ook een nieuwe cast nodig was. We worden dan ook meegenomen in de uitbundigheid van de jaren ’60 en de kater van de jaren ’70. We zien hoe Elizabeth zich moet aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld.

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 3 op Netflix? Netflix kiest ervoor om zijn Netflix Originals op een vast tijdstip toe te voegen aan de streamingdienst. Hiervoor hoef je absoluut niet tot in de nacht wakker te blijven. De streamingdienst kiest er namelijk voor om Netflix Originals om 0.00 uur Amerikaanse tijd toe te voegen aan het aanbod. In Nederland betekent dat dat we The Crown seizoen 3 op 09.00 uur in de ochtend kunnen bekijken.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?