Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 4 op Netflix? Vanaf zondag 15 november kunnen we op Netflix aan de slag met het vierde seizoen van The Crown. Maar hoe laat kunnen we aan de slag met de nieuwste afleveringen? Liefhebbers van The Crown hoeven in ieder geval niet tot diep in de nacht wakker te blijven, want de afleveringen verschijnen pas in de ochtend op Netflix.

The Crown

In het vierde seizoen van The Crown zijn we inmiddels in de jaren ’80. Daarin maakt Lady Di haar opwachting, terwijl Margaret Thatcher de premier is van Groot-Brittannië. We gaan zien hoe de spanningen tussen Thatcher en Queen Elizabeth hoog oplopen, vooral wanneer Thatcher besluit om het land de Falkland-oorlog in te leiden.

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Crown seizoen 4 op Netflix? The Crown is een Netflix Original en daarvan weten we precies hoe laat nieuwe afleveringen naar Netflix komen. Wie dan ook enigszins de hoop had in de nacht al aan de slag te kunnen met het vierde seizoen van The Crown, komt bedrogen uit.

Het complete vierde seizoen komt namelijk pas in de ochtend naar Netflix. Fans van The Crown doen er dan ook goed aan om hun wekker te zetten. Nieuwe afleveringen worden om 09.00 uur in de ochtend toegevoegd aan het aanbod. Dan is het middernacht in de Verenigde Staten.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?