Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat verschijnt The Irishman op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Irishman op Netflix? De Netflix Original The Irishman komt op woensdag 27 november op Netflix. Maar hoe laat mogen we de nieuwe film van Martin Scorsese op de streamingdienst verwachten? De film wordt in de ochtend toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

The Irishman

In The Irishman zijn de hoofdrollen voor Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De verwachtingen van de film zijn nu al hoog. Het verhaal neemt ons mee na de Tweede Wereldoorlog. We volgen oorlogsveteraan Frank Sheeran, een hosselaar en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de twintigste eeuw.

Mogelijk weet The Irishman meer over de verdwijning van Jimmy Hoffa (Al Pacino). Het gerucht gaat dat hij contacten had met Russell Bufalino (Joe Pesci) om Hoffa te laten verdwijnen.

Hoe laat verschijnt The Irishman op Netflix?

Hoe laat verschijnt The Irishman op Netflix? De veelgeprezen film komt op woensdag 27 november eindelijk op Netflix. We weten inmiddels ook al wanneer we de titel op Netflix mogen verwachten. Voor zijn Netflix Originals houdt Netflix namelijk een vast schema vast. Dat houdt in dat de film om 12 uur ’s nachts Amerikaanse tijd wordt toegevoegd aan het aanbod. In Nederland betekent dat dat we om 09.00 uur in de ochtend aan de slag kunnen met de film.

Bekijk de trailer van The Irishman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?