Laatste nieuws over Netflix

Hoe overleef ik… mezelf? komt naar Netflix

Hoe Overleef Ik… Mezelf? komt naar Netflix. De film verscheen in 2008 voor het eerst en is gebaseerd op een tweetal populaire boeken van Francine Oomen. Net nu zij haar nieuwe boek Hoe Overleef Ik… alles wat ik niemand vertel heeft uitgebracht, heeft Netflix ervoor gekozen om de rechten van de eerste film aan te kopen.

Hoe Overleef Ik…?

De Hoe overleef ik-serie is al jarenlang een groot succes. De jeugdboekenserie van Francine Oomen ging in 1998 van start met de lancering van Hoe overleef ik mijn vakantie? In de boeken draait het allemaal om Rosa van Dijk. Het meisje zit in de puberteit en door middel van de boeken zien we haar opgroeien. In ieder boek staat een nieuw vraagstuk centraal waarmee je te maken krijgt in de puberteit. Denk aan vriendjes, de eerste zoen en een gebroken hart.

De film

Vanaf zaterdag 14 oktober zien we op Netflix de film Hoe overleef ik… mezelf? De film werd in 2008 uitgebracht en is gebaseerd op de boeken Hoe overleef ik mezelf? en Hoe overleef ik mijn eerste zoen? De film neemt ons mee naar het verhaal van Rosa wiens ouders zijn gescheiden. Door de scheiding is Rosa met haar moeder verhuisd van Noord-Brabant naar Groningen en moet ze zich ook nog eens aanpassen aan een nieuwe stiefvader. Maar hoe kom je daar doorheen in een wereld vol onzekerheden?

Hoe overleef ik is terug

De timing van de release van de film op Netflix is bijzonder. Afgelopen maand bracht Francine Oomen namelijk een nieuw boek uit in de Hoe overleef ik-reeks. Met het nieuwe boek richt Oomen zich niet langer op pubers, maar op de oorspronkelijke doelgroep die nu volwassen is geworden. Het boek Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel is te bestellen via bol.com.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?