Laatste nieuws over Netflix

Hoe staat het met Designated Survivor seizoen 3?

In september 2018 werd bekend dat Netflix een derde seizoen had besteld van Designated Survivor. Sindsdien is het eigenlijk stil rondom de Amerikaanse politieke dramaserie. Toch blijkt er achter de schermen van alles te gebeuren en wordt er hard gewerkt aan het derde seizoen van Designated Survivor.

Verhaal Designated Survivor

Het eerste seizoen van Designated Survivor werd volop besproken in de media. De serie vertelt het verhaal van Tom Kirkman gespeeld door Kiefer Sutherland, hij is aangesteld als Designated Survivor. Mocht er iets met de huidige leiders van de Verenigde Staten gebeuren, dan is het aan Kirkman om per direct de leiding over te nemen. Als er een terroristische aanval plaatsvindt op Capitol Hill en de leiders van de Verenigde Staten sterven bij die aanval, moet Kirkman aan de slag als de grote man van de USA.

Netflix Original

Designated Survivor was twee seizoenen lang te zien bij ABC. Dat netwerk besteld een eerste seizoen van 21 aflevering en een tweede seizoen van 22 afleveringen. Netflix kocht vervolgens de wereldwijde streamingrechten voor de serie, waardoor afleveringen vrij snel na de release in de Verenigde Staten ook te zien waren in Nederland. Na twee seizoenen besloot ABC echter de stekker uit de serie te trekken. Daarna was het enkele maanden stil totdat Netflix in september naar buiten bracht alsnog met de serie verder te gaan en een derde seizoen te bestellen.

Hoe staat het met Designated Survivor seizoen 3?

Hoe staat het met Designated Survivor seizoen 3? Sinds het nieuws dat Netflix met de serie aan de slag zou gaan, is het stil geworden rondom Designated Survivor. Dat betekent echter niet dat er achter de schermen niets gebeurt. Zo zijn de opnames van seizoen 3 medio februari afgerond. Achter de schermen wordt het derde seizoen nu dan ook klaargemaakt voor de release.

Een releasedatum is nog onduidelijk, al is het niet ondenkbaar dat het derde seizoen in september wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Doordat de rechten nu volledig over zijn naar de streamingdienst, verschijnen alle afleveringen in één keer online. Seizoen 3 telt in tegenstelling tot de vorige seizoenen echter maar tien afleveringen. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als Designated Survivor seizoen 3 weer op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?