Laatste nieuws over Netflix

Hoe werkt Too Hot To Handle?

Hoe werkt Too Hot To Handle? Netflix zet de laatste tijd steeds vaker in op eigen realityseries. Zo zagen we The Circle en Love is Blind verschijnen, maar in Too Hot To Handle wordt het allemaal net een beetje anders aangepakt. De datingshow is nog het meest te vergelijken met Love Island, want de winnaar gaat naar huis met een flink geldbedrag. Dat bedrag kan echter wel snel slinken. In dit artikel lees je precies hoe Too Hot To Handle werkt.

Hoe werkt Too Hot To Handle op Netflix?

Too Hot To Handle wordt de ultieme test van wilskracht. Hebben we met Temptation Island in Nederland de ultieme relatietest te pakken, gaat het er in Too Hot To Handle anders aan toe. We volgen een groep jonge singles die naar een tropische omgeving reizen voor een hete zomer. Daar moeten ze op zoek gaan naar een leuke partner, maar er is één belangrijke twist in het programma.

In de zoektocht naar de liefde, mag namelijk geen fysiek contact plaatsvinden. Iedere keer als er een kus wordt uitgedeeld of er ander fysiek contact plaatsvindt, wordt het prijzengeld van 100.000 Amerikaanse dollar verlaagd. Zo kost zoenen een mooie 3000 Amerikaanse dollar. De perfecte partner moet dan ook gevonden worden zonder dat je hem of haar mag aanraken. Uiteindelijk is er één koppel dat naar huis gaat met het prijzengeld dat aan het einde van de show nog over is.

Waar is Too Hot To Handle gefilmd?

Net als voor Temptation Island, is ook voor Too Hot To Handle gekozen voor een tropische bestemming. Too Hot To Handle speelt zich namelijk af aan het strand van Mexico, net als onder meer het eerder opgenomen Love Is Blind. Natuurlijk ontbreekt het de villa genaamd Casa Tau weer aan niets, al hadden de deelnemers het ongetwijfeld liever zonder de allesziende robot Lana gehad!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?