Laatste nieuws over Netflix

Homeland seizoen 7 komt in februari op Netflix

Het zevende seizoen van Homeland is aangekondigd door Netflix. De streamingdienst brengt ieder jaar het nieuwste seizoen van de hitserie met Carrie Mathison in de hoofdrol. Het bloedstollende einde van het zesde seizoen is het begin van het zevende.

Carrie is al haar kompanen kwijt

Vanaf 12 februari is het zevende seizoen van Homeland in zijn geheel te zien op Netflix. Dit is het voorlaatste seizoen van zeer succesvolle serie. Mathison (gespeeld door Claire Danes) staat er inmiddels alleen voor. Al adviseur was ze in het zesde seizoen verbonden aan aanstaand president Keane. Er werd alleen een aanslag op haar leven gepleegd.

Homeland seizoen 7 op Netflix

Waar Carrie eerder al Nicholas Brody kwijtraakte offerde Peter Quinn zich aan het einde van het zesde seizoen op. Doordat president Keane haar belofte ook nog eens niet nakwam tegenover Carrie, is Saul Berenson ook opgepakt. Voor Carrie was dat het punt om haar baan in het Witte Huis op te zeggen en bij haar zus Maggie te gaan leven. Ze gaat de strijd vol aan met Keane en heeft maar één doel: Saul en de andere tweehonderd gevangenen van de inlichtingendiensten vrij te krijgen.

Bekijk de trailer van Homeland seizoen 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?