Laatste nieuws over Netflix

Homeland seizoen 8 komende maand op Netflix

Een hele grote verrassing voor Homeland-fans. Het slotseizoen van de hitserie komt namelijk volgende maand naar Netflix. En dat is toch wel een zeer verrassende wending, nadat de serie met Carrie Mathison in de hoofdrol op 1 januari namelijk opeens was verdwenen van de streamingdienst.

Flinke ommezwaai

Zonder enige aankondiging waren op 1 januari van 2021 opeens zes van de zeven seizoenen van Netflix verdwenen. Alleen seizoen 1 stond nog op de streamingdienst. De angst bestond dat de serie helemaal zou verdwijnen, maar dat bleek niet het geval. Nog dezelfde dag keerden de zes seizoenen terug en kon de vraag weer worden gesteld wanneer seizoen 8 van Homeland naar Netflix zou komen. Daar is nu antwoord op gekomen.

Cattie Mathison

Op 12 februari zullen de resterende afleveringen van Homeland op Netflix worden gelanceerd. Dan zal eindelijk het slotstuk te zien zijn hoe Carrie Mathison alle problemen bij de CIA, alle overheden in de Verenigde Staten en hopelijk in haar eigen hoofd de baas weet te worden. Het achtste seizoen bestaat opnieuw uit twaalf afleveringen.

Bekijk de trailer van Homeland seizoen 8

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?