Verwijderalarm

Update: Homeland seizoenen verwijderd en keren razendsnel terug op Netflix

De paniek rondom Homeland op Netflix is van korte deur gebleken. Op 1 januari 2021 zijn pardoes diverse seizoenen van de serie verdwenen. Hierdoor was alleen nog Homeland seizoen 1 te zien op Netflix. En dat terwijl veel fans juist in afwachting waren op het achtste en laatste seizoen van de serie. Keert Homeland terug op Netflix? Dat was de grote vraag. Antwoord kwam er binnen 24 uur!

Zonder aankondiging is Homeland verdwenen

De consternatie rondom Homeland ontstond vooral doordat er geen enkele aankondiging was geweest van het vertrek van de serie. Wij brengen een wekelijks Verwijderalarm, alleen via geen enkel kanaal van Netflix was iets gecommuniceerd over de reeks. Wat er dan ook exact is gebeurd blijft vooralsnog een raadsel. Is de reeks op het laatste moment verlengd? Is er een fout gemaakt waardoor de seizoenen plotseling niet te zien waren? Dat er niets in het systeem heeft gestaan de afgelopen periode zal in ieder geval komen doordat niet alle seizoenen verdwenen.

Binnen 24 uur is Homeland terug op Netflix

Uiteindelijk was de stress dus van korte duur. In de late uren van 1 januari waren opeens alle zeven seizoenen van Homeland alweer terug op Netflix. De reden blijft vooralsnog onduidelijk. Of de situatie gevolgen heeft voor het al dan niet verschijnen van seizoen 8 van Homeland op Netflix is afwachten.

Prison Break wel op Netflix gebleven

In de afgelopen dagen was er meer goed serienieuws te melden. Na The Big Bang Theory bleek Prison Break eveneens verlengd te zijn. De vijf seizoenen van deze serie staan nog altijd op de streamingdienst.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Homeland seizoen 8 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?