Laatste nieuws over Netflix

Homeland, Sons of Anarchy, HIMYM en Prison Break zijn veilig

Netflix heeft Homeland, Sons of Anarchy, How I Met Your Mother en Prison Break niet verwijderd. De afgelopen maanden was het onduidelijk wat er met deze series zou gaan gebeuren, omdat er een ‘beschikbaar tot’ melding opdook bij deze series.

Onrust

Dat zorgde voor behoorlijk veel onrust in Netflix-land. Homeland, Sons of Anarchy, How I Met Your Mother en Prison Break behoren tot de meest populaire series op Netflix in Nederland en dus was er grote vrees dat de series daadwerkelijk zouden verdwijnen. Het loopt met een sisser af.

Topseries niet verwijderd door Netflix

De genoemde topseries zijn niet verwijderd door Netflix en dat was een maand geleden ook al, toen de situatie ook kritiek leek. Toen was het tot en met 8 september spannend of Homeland, Sons of Anarchy, Prison Break en How I Met Your Mother zouden verdwijnen. De licenties werden toen ook verlengd, maar slechts voor de duur van één maand. Daarom bleef het ook dit keer tot en met het laatste moment spannend wat er met de topseries zou gaan gebeuren. Zouden ze nu wel verwijderd worden, werden de licenties voor één maand verlengd of voor een langere periode? Nu lijken de licenties voor een langere periode verlengd te zijn door Netflix. Er verschijnen bij geen van de topseries meer meldingen dat ze ‘beschikbaar zijn tot’.

Seizoen 1 New Girl verwijderd door Netflix

New Girl seizoen 1 is door Netflix wel verwijderd. Voor deze komedieserie liep het dus minder goed af helaas. Een maand geleden kwam New Girl de risicodag nog wel zonder kleerscheuren door, maar de fans moeten het nu dus met één seizoen minder doen. Het overkwam vorige maand ook de series Modern Family, White Collar en American Horror Story, waarvan één of meerdere seizoenen verwijderd werden.

Op dit moment zijn er nog meer topseries waarvan het onduidelijk is of ze verwijderd worden. The Bridge, Dicte, Gomorra en Rick and Morty zijn momenteel ook terug te vinden in ons Verwijderalarm. De komende weken zullen wij weer scherp in de gaten houden of deze licenties verlengd worden door Netflix. Wil je hiervan op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?