Laatste nieuws over Netflix

Hoofdpersonage verlaat The Kominsky Method voortijdig

Het derde seizoen van The Kominsky Method zal een andere insteek krijgen. De serie zal het namelijk moeten doen zonder Alan Arkin. Hij vormde twee reeksen lang samen met Michael Douglas de hoofdpersonages in de dramedy, maar heeft besloten geen deel te nemen aan het finaleseizoen.

Sandy en Norman slaan zich door het leven

In The Kominsky Method volgen we Sandy Kominsky (Douglas), een acteercoach wiens eigen acteercarrière nooit van de grond is gekomen. Norman is zijn manager, maar tevens beste vriend. Wanneer de vrouw van Norman na een lang ziekbed komt te overlijden, proberen de twee bejaarde mannen zich door het leven te slaan. En dat gaat met vallen en opstaan, zowel onderling, als in de liefde en in hun werk.

Alan Arkin stapt uit The Kominsky Method

De komedie-drama serie van Chuck Lorre won in 2019 een Golden Globe als beste komedie en Arkin is momenteel zelf ook genomineerd voor een Emmy Award voor zijn rol in het tweede seizoen. Nu is echter duidelijk geworden dat hij niet terug zal keren voor het finaleseizoen. Dit heeft volgens bronnen rondom Arkin niets te maken met de coronaperikelen. Hij zou vlak na de opnames van het tweede seizoen al hebben besloten om niet terug te keren.

The Kominsky Method seizoen 3 zonder Norman

In juli bestelde Netflix wel officieel een derde seizoen van The Kominsky Method. Hoeveel afleveringen er zullen worden gemaakt en wanneer deze te zien zullen zijn is niet duidelijk. Wel is helder dat dit dus zonder Arkin zal zijn én dat zijn personage Norman ook niet meer te zien zal zijn. Het personage zal uit de serie worden geschreven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?