Trailers

Hoofdpersonage Wild Wild Country krijgt nu eigen film

Het bizarre en indrukwekkende verhaal van Wild Wild Country is nog niet voorbij. De makers zijn namelijk verder gegaan met het volgen van Ma Anand Sheela. Er komt deze maand dan ook een vervolg op Wild Wild Country met de film Searching for Sheela.

Bhagwan in Wild Wild Country

De zesdelige documentaireserie Wild Wild Country draaide rondom. Bhagwan. De komst en aftocht van Bhagwan en zijn volgelingen in het piepkleine Antelope (Oregon) werd volledig beschreven, net zoals alle bizarre gebeurtenissen die er plaats vonden. Lees hierover onze uitgebreide Flix Tip over Wild Wild Country.

Searching for Sheela

Eén van de hoofdpersonages was Ma Anand Sheela, lange tijd de rechterhand van Bhagwan. Dertig jaar later vertelt ze haar verhaal, waarbij er nog altijd vuur uit haar ogen spuwt. Sheela zat lange tijd ondergedoken in Duitsland en later Zwitserland. Hier verbleef ze ook toen ze sprak met de makers van Wild Wild Country. Daarna keerde ze voor het eerst terug naar haar geboorteland India, in Searching for Sheela wordt deze reis gevolgd. Dit zal te zien zijn vanaf 22 april op Netflix.

Bekijk de trailer van Searching for Sheela

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?