Laatste nieuws over Netflix

‘Hoofdrol Jason Momoa in The Witcher prequel: Blood Origin’

Jason Momoa The Witcher Netflix

Het heeft er alle schijn van dat Jason Momoa met Netflix in onderhandeling is om de hoofdrol te gaan spelen in de prequel van The Witcher. Blood Origin moet het verhaal gaan vertellen over de eerste witcher en daarvoor is Momoa in de running.

Jason Momoa

De afgelopen week kwamen er al geruchten op gang dat de acteur uit Aquaman, Justice League, Game of Thrones en Frontier in beeld was voor Blood Origin. Het leek in eerste instantie vooral de wens van veel fans te zijn, werd plotseling zeer realistisch.

Henry Cavill uitgedaagd

Redanian Intelligence meldt twee bronnen dat Momoa gewild is om de hoofdrol te gaan vertolken. De acteur zette dit vervolgens zelf kracht bij door op Instagram alvast Henry Cavill uit te dagen. Cavill speelt Geralt of Rivia in The Witcher, het personage waar alles om draait. Blood Origin zou zo’n duizend jaar eerder spelen, op het moment dat elven, mensen en monsters samen kwamen in een mysterieus en magisch event.

Blood Origin laat op zich wachten

Het zal nog wel enige tijd duren voor de zesdelige miniserie Blood Origin zal verschijnen. De opnames van The Witcher seizoen 2 worden eerst afgerond, daarna is het pas de beurt aan Blood Origin om te worden gedraaid. Door alle coronaperikelen is het zeer onzeker wanneer dit het geval zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?