Laatste nieuws over Netflix

Hoofdrol voor Jennifer Aniston in nieuwe Netflix-film First Ladies

Jennifer Aniston speelt de hoofdrol in First Ladies, een nieuwe Netflix Original Film. Naast Aniston is de andere hoofdrol weggelegd voor Tig Notaro. De twee actrices spelen in First Ladies een lesbisch koppel.

Aniston en Netflix

Voor Aniston is First Ladies het tweede project voor Netflix in korte tijd. Onlangs werd namelijk ook al bekend dat de streamingdienst de Friends-actrice wederom samenbracht met Adam Sandler, na hun succesvolle samenwerking in Just Go With It. Ze gaan samen spelen in Murder Mystery.

Ook voor Notaro is het niet vreemd om met Netflix te werken. Binnenkort verschijnt er bijvoorbeeld een stand up-special van haar op Netflix. Daarnaast is de comédienne aangesteld als regisseur voor het comedy special van Ellen DeGeneres voor Netflix.

First Ladies op Netflix

First Ladies is een door Netflix aangekochte film. Het verhaal is geschreven door Notaro, die dus ook een hoofdrol in First Ladies zal spelen, en haar vrouw Stephanie Allynne. Dit verhaal sprak verschillende partijen tot de verbeelding, want behalve Netflix waren er meer gegadigden om de uitzendrechten van First Ladies te bemachtigen. Uiteindelijk ging de deal dus naar Netflix.

First Ladies wordt een politieke komedie, waarbij Jennifer Aniston de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten speelt. Notaro zal haar vrouw spelen en is dus de First Ladie van de Verenigde Staten. Wanneer zij hun intrek in het Witte Huis nemen bewijzen ze dat er achter iedere sterke vrouw een sterke vrouw staat.

Overige castleden

Behalve Jennifer Aniston en Tig Notaro zijn er al meer acteurs en actrices gecast voor First Ladies. Adam McKay, Will Ferrell, Jessica Elbaum en Betsy Koch zullen eveneens in de nieuwe serie van Netflix te zien zijn. Wanneer First Ladies op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?