Laatste nieuws over Netflix

Hoofdrolspeelster bespreekt Sweet Magnolias seizoen 2

De opnames van Sweet Magnolias seizoen 2 zijn inmiddels officieel van start gegaan. Het was ook het moment waarop JoAnna Garcia Swisher, voor fans van Sweet Magnolias beter bekend als Maddie Townsend, het één en ander heeft laten weten over het tweede seizoen van de serie. Ze ging het gesprek aan met ET.

Seizoen 2

JoAnna Garcia Swisher kreeg de vraag weggelegd wat ze al kan vertellen over Sweet Magnolias seizoen 2. “Ik kan eigenlijk niets zeggen en dat is met een goede reden. Er zijn zoveel verhaallijnen waar Sheryl, onze showrunner, en onze schrijvers mee bezig zijn. Zoveel dingen waar je nu misschien niet eens aan denkt, die straks interessante plotpunten worden”, zo gaf de hoofdrolspeelster aan.

Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger: Wie zat er samen met haar zoon in de auto die crashte? “Ik vind wie er in de auto zit en de verhalen die daardoor gelanceerd worden, ook erg interessant. Nu we hier zijn en ik zie hoe het verhaal zich begint te ontvouwen…”, besprak ze alvast enigszins geheimzinnig.

Kennismaking

“Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons”, vervolgde Swisher.

De actrice kwam ook aan het woord wat betreft haar relatie met Cal. Even lijkt ze gelukkig met hem, maar ook haar ex-man Bill is nog niet verdwenen. “Bij Maddie gaan wat dingen gebeuren”, aldus de actrice.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Ondertussen wachten fans al een tijdje op de release van het tweede seizoen van Sweet Magnolias. Nu de productie recent van start is gegaan, mag er echt vooruit gekeken worden naar een tweede seizoen. Een releasedatum daarvoor is echter nog niet bekend. Wel schreven we eerder al een uitgebreid artikel over alles wat we al weten over Sweet Magnolias seizoen 2.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?