Laatste nieuws over Netflix

Hoofdrolspeler Élite neemt na vier seizoenen afscheid

Het einde van het vierde seizoen van Élite betekende ook het einde van één van de hoofdrolspelers in de serie. Guzmán neemt na vier seizoenen namelijk afscheid van de reeks. Dat liet hij weten via een uitgebreid bericht op Instagram.

Guzmán en Ander

Aan het einde van het vierde seizoen zagen we al dat Guzmán zijn koffers had gepakt. Samen met Ander besloot hij op reis te gaan. Nu blijkt dat het het definitieve vertrek wordt van in ieder geval Guzmán. In een uitgebreide video op Instagram kondigde Guzmán zijn afscheid aan. “Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen”, vertelde de acteur achter Guzmán.

“Ik wilde het hele Elite-team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog zijn, degenen die dat niet meer zijn, ik zal je altijd in mijn hart hebben en het was een enorm genoegen om met je samen te werken. Bedankt aan Netflix dat je ons de kans hebt gegeven, aan de makers en vooral aan Guzmán die me heeft geleerd dat het nooit te laat is om te veranderen. Tot ziens”, aldus Guzmán.

Élite seizoen 5 op Netflix

Het vertrek van Guzmán betekent nog niet het einde van Élite. Nog voordat het vierde seizoen werd gelanceerd, werd al duidelijk dat er ook een vijfde seizoen zou komen. Voor dat vijfde seizoen liggen nog héél wat vragen open. Wanneer seizoen 5 op Netflix verschijnt, is op dit moment nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?