Laatste nieuws over Netflix

Hoofdrolspeler Tiger King dood aangetroffen (53)

Dierenverzorger Erik Cowie is dood aangetroffen in een appartement in New York. Afgelopen jaar was Cowie één van de hoofdrolspelers in de Netflix documentaireserie Tiger King. Hij is 53 jaar oud geworden. TMZ heeft het nieuws naar buiten gebracht.

Oorzaak nog onbekend

De entertainmentsite meldt dat hij zou zijn aangetroffen in de slaapkamer van een woning. Het zou volgens eerste berichten niet gaan om een misdrijf, want er zijn geen verdachte zaken aangetroffen bij het lichaam. Verder onderzoek moet wel uitwijzen of er mogelijk drugs in het spel is, al zouden deze niet in het appartement zijn aangetroffen.

Cowie keerde zich tegen Joe Exotic

In Tiger King is de 53 jaar oud geworden dierenverzorger één van de gezichten die regelmatig aan het woord kwam. Hij verzorgde de dieren in de G.W. Zoo, waar Joe Exotic de scepter zwaaide. Uiteindelijk was hij één van de personen die zich tegen Exotic zou keren en ook in de rechtbank een getuigenis heeft afgegeven over de dierenmishandeling van Exotic. Die zit hierdoor nu een gevangenisstraf van 22 jaar uit.

Seizoen 2 van Tiger King

Zeer recent kwam naar buiten dat er een tweede seizoen van Tiger King kan worden verwacht op Netflix. Wanneer deze exact verschijnt is nog niet bekend, net zoals het nog de vraag is wat de inhoud hiervan zal zijn. Of er voor Erik Cowie nog een rol is weggelegd valt daardoor te bezien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?