Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Hoofdrolspelers Jack en Mel bespreken Virgin River seizoen 3

Alexandra Breckenridge en Martin Henderson, beter bekend als Mel en Jack uit Virgin River, hebben zich uitgelaten over het derde seizoen van de reeks. Het tweede seizoen van de serie liet kijkers achter met aardig wat vragen. Een van de veelbesproken momenten is de kus van Jack met Charmaine. Iets wat Mel tot op heden nog niet weet, maar wat mogelijk snel gaat veranderen. Beide acteurs spraken over het moment met Express.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Kus met Charmaine

De situatie heeft de gemoederen flink beziggehouden. Henderson vertelde: “Ik zou graag de mening van het publiek daarover willen horen, want moeten we altijd dingen aan mensen vertellen wetende dat het alleen maar pijn zal doen? Of verdienen ze de volledige waarheid, ook al zal het hen pijn doen? Zodat ze weten dat er niet tegen hen is gelogen.”

Breckenridge (Mel) is stellig: “Ik denk dat Mel die informatie echt zou willen weten. Ik zou dat ook willen weten als mijn geliefde door iemand wordt gekust. Als hij mij dat niet zou vertellen, zou ik boos zijn.” Het is dan ook niet ondenkbaar dat de situatie tot flinke ruzie kan leiden tussen de twee.

Beschoten

Het slot van Virgin River seizoen 2 toonde ons dat Jack was neergeschoten in zijn bar. Mel vond hem hevig bloedend op de grond. Henderson kent al het lot van zijn karakter. “Ik weet het omdat ik alles heb gelezen wat er komen gaat”, verklapte hij. Op het moment dat hij door kreeg dat hij iets te veel prijsgaf, vertelde hij: “Ik zeg niet dat hij dat is, maar ik zeg alleen dat ik het weet. Verlies nooit de hoop. Mel is een geweldige verpleegster, dus hij is een goede handen. Dat is een goed begin.”

“Als je dan toch wordt neergeschoten, heb je geluk als je vriendin een verpleegster is. Maar in Virgin River kan alles gebeuren. Er zijn veel doden rondom Mel Monroe, misschien is het een vloek”, grapte de acteur. Henderson liet zich ook uit over wie volgens hem de dader is: “Het is sowieso Charmaine. Ik bedoel: reken maar uit. Ik ben ervan overtuigd.”

Volgende stap?

Mocht Jack de schotwond overleven, dan zou het kunnen dat Mel en hij de volgende stap zetten in hun relatie. Breckenridge twijfelt echter of dat al aan de orde is. “Ik weet niet of Mel daar klaar voor is”, gaf ze toe. “Het ding is… De seizoenen vinden plaats in zo’n kort tijdsbestek. Elk seizoen duurt slechts ongeveer een maand. Dus in seizoen drie ben je een paar maanden onderweg.”

Henderson vulde aan: “Jack is niet echt het huwende type, hè? Hij is erin geslaagd om die omstandigheden te vermijden. Hij heeft Charmaine twee jaar op afstand gehouden, dit is onzeker terrein voor hem.” Achter de schermen wordt gelukkig al hard gewerkt aan het derde seizoen. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?