Laatste nieuws over Netflix

Hoofdverdachte Unsolved Mysteries-aflevering 13 Minutes overleden

Rob Endres is niet meer. Doet die naam geen belletje rinkelen? Dat kan natuurlijk, maar als je Unsolved Mysteries hebt gekeken heb je hem vast en zeker voorbij zien komen. Hij werd namelijk verdacht van het ombrengen van zijn vrouw Patrice Endres.

Patrice Endres

In de 13 Minutes van Unsolved Mysteries staat de dood van Patrice Endres centraal. De kapster is moeder van een vijftienjarige zoon genaamd Pistol en zeven jaar eerder is ze hertrouwd met Rob. Ze lijkt haar leven op de rit te hebben en runt bijvoorbeeld een eigen salon, totdat het noodlot toeslaat: op een dag verdwijnt ze spoorloos van de aardbodem. In april 2004 verdwijnt ze op klaarlichte dag in een tijdsperiode die door de politie terug is gebracht tot dertien minuten. Na 600 dagen wordt ze vervolgens zo’n negen kilometer verderop teruggevonden. Haar lichaam is op dat moment volledig verteerd en er is alleen nog een skelet te vinden, allerlei botten verspreid door het bos.

Rob Endres

Met name haar tweede man Rob komt erg slecht naar voren in de aflevering van Unsolved Mysteries. Patrice zou ongelukkig zijn in haar relatie met Rob, die haar geen enkele vrijheid zou bieden. Ook zijn geddrag ná de verdwijning van Patrice roept veel vragen op. Haar zoon Pistol, met wie Rob een slechte relatie onderhield, werd de dag na de verdwijning al ‘weggestuurd’. Er werden nieuwe sloten geplaatst op de deuren en Pistol werd gedwongen om bij zijn biologische vader te gaan wonen. Maar Rob had ook prominentere eigenaardigheden, waarvan de grootste misschien wel na de vondst van het lichaam. In de rouwkamer liet hij het skelet van Patrice volledig in elkaar laten zetten, zodat hij afscheid kon nemen. Daarna ‘gijzelde’ hij haar urn met as.

Rob is niet meer

De officiële Facebook-pagina van Unsolved Mysteries maakt nu bekend dat Rob op 8 oktober jongstleden is overleden. Meer details worden er niet verstrekt, maar wel weten we dat de as van Patrice Endres eindelijk ’terecht’ is. De urn is namelijk overhandigd aan haar naasten.

Meer weten over de bewuste Unsolved Mysteries-aflevering? Pak dan dit artikel erbij!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?