Trailers

Horror-fantasy serie Locke & Key komt eraan + trailer

De langverwachte serie Locke & Key komt op 7 februari eindelijk naar Netflix. Tien jaar is er gewerkt aan het project, gebaseerd op de horror-fantasy comicbooks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Joe Hill is niemand minder dan de zoon van Stephen King.

Moeizaam van de grond

In het afgelopen decennium is er door zowel FOX als Universal Pictures een poging gedaan om het verhaal te verfilmen. De projecten kwamen niet van de grond tot Netflix zich ermee ging bemoeien. Die bestelden een seizoen, welke op 7 februari wereldwijd wordt gelanceerd. De makers van Bates Motel (Carlton Cuse) en The Haunting of Hill House (Meredith Averill) hebben zich in Locke & Key vastgebeten en dat heeft nu tien afleveringen opgeleverd.

Locke kinderen op Keyhouse

Locke & Key gaat over de drie kinderen Locke. Als hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen ze met hun moeder naar het ouderlijk huis genaamd Keyhouse. Daar vinden ze een vreemde sleutel die zomaar in verband kan staan met de dood van hun vader. Er komen krachten vrij waar ze geen weet van hebben, terwijl er een demon ontwaakt.

39 comics gepubliceerd

Het eerste seizoen van Locke & Key is vanaf februari te zien. Mocht de reeks aanslaan, dan is het niet ondenkbaar dat er meerder seizoenen zullen volgen. Tussen 2008 en 2013 hebben Hill en Rodriguez namelijk liefst 39 delen van de comic gepubliceerd. De trailer is nu alvast te zien.

Bekijk de trailer van Locke & Key

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?