Trailers

Horrorfilm The Silence met Shipka op komst

The Silence Netflix

The Silence wordt de eerstvolgende horrorfilm van Netflix. Hierin is een hoofdrol weggelegd voor Kiernan Shipka, die het momenteel druk heeft. ze speelt namelijk ook Sabrina in Chilling Adventures of Sabrina.

A Quiet Place en Bird Box

De trailer van The Silence is verschenen en aan de hand daarvan wordt de film al vergeleken met zowel A Quiet Place als Bird Box. In Bird Box is er een ongrijpbaar ‘wezen’ dat jou je grootste angst laat zien. In The Silence draait het om dodelijke wezens die geluid gebruiken om op mensen te jagen.

The Silence op Netflix

The Silence is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Lebbon. Kiernan Shipka speelt Ally Andrews. Samen met haar ouders vlucht ze naar een afgelegen schuilplaats, maar daar krijgt ze te maken met een duistere sekte. Ally is al wat jaren doof en heeft hierdoor verscherpte zintuigen. En juist die zintuigen wil de sekte maar wat graag inzetten.

Vanaf 10 april is The Silence te zien op Netflix. De eerste trailer is alvast gelanceerd door de streamingdienst. Behalve Shipka zijn er rollen voor Miranda Otto, John Corbett en Stanley Tucci.

Bekijk de trailer van The Silence