Laatste nieuws over Netflix

Houdt Outlander er na zeven seizoenen mee op?

Het wachten is inmiddels op het zesde seizoen van Outlander. Daarna komt er ook sowieso nog een zevende seizoen. Of er ook nog een achtste seizoen volgt, valt volgens actrice Caitriona Balfe nog te bezien. Het zou haar tenslotte niks verbazen als het na zeven seizoenen gedaan is voor Outlander.

Vernieuwd voor zevende seizoen

Outlander is recent vernieuwd voor een zevende seizoen. Dat seizoen wordt een stuk langer, mede omdat seizoen 6 is ingekort. Over de vernieuwing zei Christina Davis van Starz: “We kijken ernaar uit om de avonturen van Claire en Jamie in Amerika te volgen tijdens de Revolutie, als ook meer tijdreizen in het komende seizoen.”

Hoe de toekomst van Outlander eruit ziet na zeven seizoenen, is op dit moment onduidelijk. Doordat Diana Gabaldon echter boeken blijft serie in de serie waar Outlander op gebaseerd is, kan het verhaal nog lang doorlopen.

Twijfels over toekomst

Caitriona Balfe, beter bekend als Claire Frasier uit Outlander, twijfelt over de toekomst van de serie. “Bij het einde van seizoen 7, hebben we de grens van bijna tien jaar bereikt. Wat mij een mooi tijdsbestek lijkt, maar we weten het niet. De beslissingen liggen ver boven mij”, gaf Balfe te kennen.

Eerder gaf ze al eens aan dat ze het niet erg zou vinden als de serie voort zou duren. “Ik denk dat zolang het script goed blijft en we manieren blijven houden om verder te ontdekken, dat het altijd goed zal zijn. Zolang we allemaal enthousiast blijven over het werk dat we doen, dan is het goed.”

➡ Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?