Laatste nieuws over Netflix

House of Cards kondigt vierde seizoen aan

House of Cards

House of Cards heeft vlak voor de paasdagen het vierde seizoen aangekondigd. In de loop van 2016 zal de nieuwe reeks verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat dit net zoals in de eerdere jaren in het voorjaar zal zijn. Het derde seizoen verscheen eind februari op Netflix.

De bekendmaking deed House of Cards in de Nederlandse nacht van donderdag op vrijdag via deze Tweet. Duidelijk is dat Frank Underwood nog lang niet klaar is met zijn politieke carrière.

Macht in de wereld veroveren

De razend populaire serie is een remake op de BBC-serie uit het begin van de jaren negentig. Het origineel bevatte drie seizoenen, al waren dit telkens maar slechts een aantal afleveringen. De vrees bestond dat ook de Netflix-versie van House of Cards met Kevin Spacey in de voortreffelijke rol van Frank Underwood na drie jaar zou stoppen. De kaskraker van Netflix is echter nog lang niet aan het einde en Underwood gaat dan ook door met het veroveren van de macht in de wereld.

De serie is niet alleen populair, inmiddels wordt ook steeds duidelijker dat de verhalen zeer realistisch zijn. Voormalig president Bill Clinton liet eerder deze week nog optekenen dat House of Cards zo uit de waarheid gegrepen kon zijn. Woensdag werd tevens duidelijk dat president Barack Obama fan is. Hij deed namelijk een Frank Underwood-imitatie.

Barack Obama als Frank Underwood

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties