Laatste nieuws over Netflix

House of Cards meets Daredevil

Kevin Spacey (House of Cards) en Charlie Cox (Daredevil) in gesprek namens Netflix

Screenshot van het interview

House of Cards is het grootste succes van de Netflix Originals tot nu toe. Daarna boekte Netflix grote successen met eigen series, zoals Orange is the New Black en Better Call Saul. Maar sinds 10 april is er ook Daredevil en deze serie heeft mogelijk de meeste potentie om tot een House of Cards-niveau te stijgen. De reacties op Daredevil zijn zeer enthousiast en dat hebben ze bij Netflix ook gemerkt en dus zetten ze Kevin Spacey, hoofdrolspeler in House of Cards, en Charlie Cox, hoofdrolspeler in Daredevil, tegenover elkaar.

Spacey maakte naam in de filmwereld, mede vanwege zijn rol als Frank Underwood in House of Cards. Charlie Cox doet dat nu door de rol van Matt Murdock en Daredevil te vertolken in de nieuwe serie van Marvel. In onderstaand gesprek stellen de twee elkaar een aantal (grappige) vragen, die ook weer leuke antwoorden opleveren.

Zo vraagt Cox bijvoorbeeld aan Spacey welke serie hij zelf kijkt op Netflix, naast House of Cards natuurlijk. Op zijn beurt wel Spacey weer weten hoe Cox het heeft ervaren om een rol te spelen waarin hij blind is. Verder wordt in de video duidelijk wat in ieder geval niet de superpower van Daredevil is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?