Laatste nieuws over Netflix

House of Cards seizoen 4 in maart op Netflix

House of Cards seizoen 4 Netflix aangekondigd

House of Cards seizoen 4 staat vanaf vrijdag 4 maart op Netflix. Dat heeft Frank Underwood vannacht tijdens het GOP-debat laten weten. Terwijl Donald Trump, Ben Carson en Jeb Bush elkaar een hak probeerden te zetten tijdens het debat van de republikeinen kwam Underwood met het heugelijke nieuws. Als opwarmertje kwam House of Cards direct met wat eerste beelden van House of Cards seizoen 4.

Op het Twitteraccount van House of Cards was gisteren al aangekondigd dat er belangrijk nieuws gemeld zou worden tijdens het GOP-debat, waar gestreden werd door de Republikeinen om genomineerd te worden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Het lag voor de hand dat het hier zou gaan om de aankondiging van het vierde seizoen van House of Cards. In de voorgaande jaren werd rond dezelfde tijd namelijk bekend gemaakt wanneer het derde seizoen gelanceerd zou worden op Netflix.

Frank Underwood en de Republikeinen

Maar, moeten we niet meer zoeken achter het moment van deze boodschap? Frank Underwood is namelijk een democraat, maar komt tijdens een debat van de Republikeinen met een belangrijke mededeling. Is het een hint? Loopt Underwood wellicht over naar de Republikeinen? Vast staat dat het in het vorige seizoen niet meer zo heel erg soepel liep bij de Underwoodjes. We zullen er vanaf 4 maart achter komen, want dan wordt er massaal gekeken naar het vierde seizoen van House of Cards.

Republikein of Democraat, het is Frank Underwood in ieder geval menens. Het bleef namelijk niet bij alleen de aankondiging van het vierde seizoen House of Cards. Er werd namelijk ook gelijk een website gelanceerd, voor zijn presidentscampagne. Op FU2016.com kan uitgeplozen worden waarvoor Underwood staat en waarom hij de president van de Verenigde Staten moet worden. Een fraaie inhaker van House of Cards, aangezien 2016 het jaar is van de echte Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Laatste seizoen House of Cards?

Vrij vlot daarna breekt overigens het speculeren aan. Is seizoen 4 van House of Cards het laatste seizoen voor de successerie? Er gaan verhalen en zelfs theorieën dat dit wel zo is. Eén van die theorieën is bijvoorbeeld dat een pak kaarten bestaat uit 52 speelkaarten. De laatste aflevering van seizoen 4 is aflevering 52 en dat kan dan weer gezien worden als de ‘laatste kaart van het kaartspel’. Of dit allemaal waar is zullen we snel genoeg weten. Vorig jaar werd het nieuwe seizoen van House of Cards vrij snel na de derde reeks aangekondigd. De eerste beelden van House of Cards seizoen 4 doen overigens niet vermoeden dat dit het laatste is van wat we van House of Cards te zien krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?