Laatste nieuws over Netflix

How To Get Away With Murder stopt na zes seizoenen

Aan How To Get Away With Murder komt een einde. De serie werd nog wel verlengd met een zesde seizoen, maar ABC heeft nu bekendgemaakt dat dit het slotseizoen zal worden. Zo krijgen de makers de kans om het verhaal rondom Annalise Keating af te ronden.

Een ‘killer’ zesde seizoen

ABC heeft een verklaring doen uitgaan nadat er al diverse geruchten rond gingen over de e serie. “Het aankomende zesde seizoen van How To Get Away With Murder wordt het laatste seizoen. Dit seizoen al de klas van professor Annalise Keating volgen in het laatst semester van hun rechtenstudie. En dat terwijl misleiding, angst en schuld die de studenten aan Keating bindt dodelijker is dan ooit.

Twee seizoenen te gaan op Netflix

Op Netflix in Nederland staan de eerste vier seizoenen van How To Get Away With Murder. De afgelopen jaren is het telkens zo geweest dat op Nieuwjaarsdag er een nieuw seizoen werd toegevoegd. Het vijfde seizoen is in de Verenigde Staten inmiddels afgerond en wordt bij ons dan ook weer bij de start van 2020 verwacht. Een jaar later zal het aangekondigde slotseizoenen vervolgens verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?