Laatste nieuws over Netflix

How To Get Away With Murder verlengd met zesde seizoen

How To Get Away With Murder is verlengd voor een zesde seizoen. De drama thrillerserie met Viola Davis in de hoofdrol draait al vijf seizoenen zeer succesvol, al was er in de Amerikaanse media wel speculaties over het mogelijk stoppen van de serie.

Stabiele speler gebleken

Zover is het dus nog niet gekomen, want zender ABC heeft een nieuw seizoen besteld. Sinds de start in 2014 is How To Get Away With Murder een stabiele speler geweest en één van de best scorende programma’s in de leeftijdsgroep 18 tot 34 jaar. De twijfel over de verlenging van ABC was dan ook vooral gericht op de aflopende samenwerking met Shonda Rhimes. De seriemaker is namelijk exclusief aan de slag gegaan voor Netflix, maar haar productiehuis gaat nog wel door met lopende series. Zo ook dus met How To Get Away With Murder, net zoals met onder meer Grey’s Anatomy dat zelfs twee seizoenen erbij heeft gekregen.

Annalise Keating en een moordcomplot

In How To Get Away With Murder speelt Davis de onverschrokken Annalise Keating. De advocate is tevens leraar op een prestigieuze universiteit in Philadelphia. Daar neemt ze vijf studenten onder haar hoede, maar al snel zijn ze verwikkeld in een moordcomplot. Dat is het begin van een hele wilde rit, waarin de hoofdrolspelers het zwaar te verduren krijgen en ook niet allemaal levend de eindstreep halen. Op Netflix zijn de eerste vier seizoenen te zien, het vijfde seizoen is recent afgerond op ABC. De verwachting is dat dit seizoen in januari op Netflix zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?