Laatste nieuws over Netflix

Huismus blijkt KGB-spionne in nieuwe Netflix-serie In From the Cold

In From the Cold beleeft zijn releasedag op 28 januari 2022. De trailer is nu ook verschenen en het belooft een echte thriller te worden. Met afgaande op de trailer een flinke vibe van zowel The Americans als Killing Eve.

Moeder blijkt KGB-spionne

In From the Cold vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder, op het eerste gezicht een huismus, die een ‘duister’ verleden heeft. Als ze met haar dochter op vakantie gaat naar Europa wordt haar hele leven op zijn kop gezet: de CIA dwingt haar om haar verborgen verleden head-on the confronteren! ‘Huismama’ blijkt namelijk een voormalige Russische spionne te zijn. O, en ze beschikt als gevolg van een uiterst geheim KGB-experiment óók nog eens over speciale krachten.

Met superkrachten!

Ze dacht dat ze de enige was met deze krachten, maar komt bedrogen uit. Verschillende mysterieuze, manische én moorddadige incidenten maken namelijk duidelijk dat er nog iemand is met deze superpowers! De desbetreffende persoon heeft het echter op onschuldige mensen gemunt, waardoor Jenny (gespeeld door actrice Margarita Levieva) gedwongen wordt om haar zorgvuldig opgebouwde ‘luizenleventje’ te verlaten om de schurk een halt toe te roepen. Daarbij loopt ze echter wél het risico om alles en iedereen kwijt te raken…

Cast

Margarita Levieva (Jenny, de moeder) en Cillian O’Sullivan (Chauncey) spelen de hoofdrollen in In From the Cold. Levieva was eerder te zien in onder meer Adventureland en The Lincoln Lawyer, waar O’Sullivan projecten als Vikings en The Blacklist achter zijn naam heeft staan. Lydia Fleming maakt haar acteerdebuut in In From the Cold, en Charles Brice (Bobby in The Punisher) kruipt in de huid van het personage Chris.

In From the Cold op Netflix

De opnames van de aankomende Netflix-serie vonden plaats in de Spaanse hoofdstad Madrid en aanvankelijk was het plan dat In From the Cold in 2020 zou verschijnen. Íéts gooide echter roet in het eten en we hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen wat: dat vermaledijde coronavirus, alwéér! Daarom konden de makers pas eind mei 2021 beginnen met het post-productieproces. In From the Cold gaat op 28 januari aanstaande in première op Netflix. Seizoen één telt acht afleveringen die gelijktijdig gereleaset worden.

Bekijk de trailer van In From the Cold

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?