Laatste nieuws over Netflix

Hundred Eyes uit Marco Polo krijgt special

One Hundred Eyes Marco Polo Netflix

Eén van de favoriete karakters uit Marco Polo was voor veel kijkers Hundred Eyes. Over dit personage uit deze Netflix Original is nu een special gemaakt. Vanaf 26 december 2015 is in Marco Polo: One Hundred Eyes wordt het achterliggende verhaal over Hundred Eyes getoond. Daarmee wordt er direct invulling gegeven aan Tweede Kerstdag.

Het eerste seizoen van Marco Polo verscheen vorig jaar december exclusief op Netflix. De verwachtingen waren hooggespannen, want de media brachten deze serie als een soort antwoord van Netflix op HBO’s Game of Thrones. Ondanks die hoge verwachtingen scoorde Marco Polo op IMDb een 8.1 en dat is mede te danken aan de rol van Hundred Eyes.  Hundred Eyes is de leermeester van Marco Polo. Hoewel hij blind is, was Hundred Eyes iedereen de baas. Juist dat maakte het personage, gespeeld door Tom Wu, zo populair.

Er komt ook een tweede seizoen over Marco Polo, maar omdat de opnames zeer veel tijd vergen is het voor Netflix niet haalbaar om de tweede reeks exact een jaar na de lancering van seizoen 1 te publiceren. De special over Hundred Eyes wordt als een soort tussengerecht opgediend door Netflix. Het tweede seizoen van Marco Polo wordt vervolgens in de loop van het jaar 2016 verwacht, wederom exclusief op Netflix.

Eerste beelden Marco Polo: Hundred Eyes

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?