Trailers

I Am Not Okay With This brengt twee werelden samen

I Am Not Okay With This belooft een bijzondere serie te gaan worden. De makers van The End of the F***ing World en Stranger Things zijn namelijk samengekomen voor de verfilming van deze comic.

Stranger Things en The End of the F***ing World

De eerste beelden van I Am Not Okay With This, welke op 26 februari op Netflix zal verschijnen, hebben direct het gevoel van ongemak dat je ook krijgt bij The End of the F***ing World. Het hoofdpersonage, een tienermeisje, heeft tegelijkertijd bovennatuurlijke krachten waar ze maar moeilijk mee om kan gaan.

Sophia Lilllis

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Netflix twee werelden bij elkaar heeft gebracht om deze comic tot leven te brengen. De producers van Stranger Things en director Jonathan Entwistle van The End of the F****ing World zijn het afgelopen jaar met het project bezig geweest. Afgelopen zomer werd bekend dat Sophia Lillis de hoofdrol zou gaan spelen, waar er ook rollen zijn voor Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins, Aidan Wojtak-Hissong en Richard Ellis. De eerste beelden van I Am Not Okay With This zijn verschenen en het is wachten op de volledige trailer. Vanaf 26 februari is vervolgens de hele reeks te zien op Netflix.

Eerste beelden I Am Not Okay With This

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?