Laatste nieuws over Netflix

I Am Not Okay With This gecanceld door gevolgen coronavirus

I Am Not Okay With This is gecanceld door Netflix. Dit komt deels als een verrassing, omdat de serie goed was ontvangen. Het einde liet ook genoeg ruimte voor een vervolg. Het is echter één van de series die sneuvelt door de gevolgen van het coronavirus.

Sydney ontwikkelt superkrachten

De coming-of-age komedieserie was gebaseerd op de comics met dezelfde naam en gemaakt door Charles Forsman van The End of the F***ing World. De wijze waarop de serie in beeld werd gebracht en de zwartgallen humor had veel overeenkomsten, wat ervoor zorgde dat de serie goed werd beoordeeld. Het draait om Sydney. Een tiener die heel wat issues op school en binnen haar familie moet zien op te lossen. En daar komt dan ook nog eens bij dat ze mysterieuze superkrachten begint te ontwikkelen.

Project niet voortzetten

Het zal echter bij één seizoen van I Am Not Okay With This blijven. In navolging van onder meer The Society laat Netflix weten via Deadline dat de serie door de gevolgen van het coronavirus niet wordt verlengd. “We hebben de moeilijke beslissing moeten maken en zijn vooral teleurgesteld dat dit noodzakelijk is. Door de omstandigheden die ontstaan zijn door de gevolgen van het coronavirus is het niet mogelijk om het project voort te zetten.”

Veel problemen door vertraging

I Am Not Okay With This werd opgenomen in Pittsburgh. Op dit moment is er nog geen uitzicht op een datum dat er in deze plaats weer mag worden gefilmd. Daarnaast loopt het budget van diverse producties flink op door de vertragingen en agenda’s van zowel acteurs als makers lopen vast. Zodoende is inmiddels de verwachting dat er veel series zullen sneuvelen, doordat het simpelweg niet mogelijk is om dit nog goed in te plannen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?