Laatste nieuws over Netflix

Ian Somerhalder’s V-Wars en October Faction gecanceld

Opnieuw zijn er twee series door Netflix gecanceld. Waar dit voor Messiah een grote verrassing was – en voor een groot deel lijkt te komen door de huidige coronavirus problemen -, is dit voor V-Wars en October Faction minder het geval. Beide series konden de hoge verwachtingen niet waarmaken.

Ian Somerhalder

Met name van V-Wars werd erg veel verwacht. Deze vampierenserie had met Ian Somerhalder een zeer geliefde hoofdrolspeler. Hij maakte naam bij Vampire Diaries en speelde nu Dr. Luther Swann. Hij moest zijn beste vriend Michael Fayne zien te verslaan die nu aan het kamp van de vampieren was beland. Zo groot als de hype voor de release was, zo snel viel dat stil. Op IMDb scoorde V-Wars ook slechts een 6.1. De serie verscheen begin december en Netflix heeft het dus nog vrij lang aangekeken of de cijfers verbeterden. Dat bleek uiteindelijk niet het geval.

Nieuw project?

Volgens The Hollywood Reporter is de samenwerking tussen Netflix en Somerhalder niet voorbij. De acteur zou namelijk in gesprek zijn met de streamingdienst voor een ander project. Meer informatie is hierover voorlopig nog niet bekend. Naast V-Wars is ook October Faction gecanceld. Ook deze reeks scoort een 6.1 op IMDb en zal geen vervolg gaan krijgen. Dat is wel het geval voor Locke & Key, deze serie eveneens gebaseerd op een comicbook is maandag verlengd voor een tweede seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?