Laatste nieuws over Netflix

IJzingwekkende trailer La Casa de Papel seizoen 5 verschenen

Netflix heeft een ijzingwekkende trailer gedeeld van het slotseizoen van La Casa de Papel. Eerder werd al bekend dat we vanaf 3 september aan de slag kunnen met het eerste deel van seizoen 5. Precies drie maanden later, op 3 december, volgt vervolgens het absolute slotstuk van de serie.

Spaanse hitserie

La Casa de Papel is in de laatste jaren uitgegroeid tot een Spaanse hitserie. In de komende maanden volgt de absolute apotheose. De laatste jaren werden we meegenomen naar een plan van El Professor. Hij had een indrukwekkend team samengesteld voor een indrukwekkende roof. Inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen 5 en daar mogen we volgens maker Álex Pina aardig wat van verwachten.

“Adrenaline zit in het DNA van La Casa de Papel. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie. Die adrenaline, gemengd met gevoelens die voortkomen uit complexe en onvoorspelbare karakters, zullen voortduren tot het einde van La Casa de Papel. De bende wordt nu echter in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: Het is het meest epische deel van alle delen die we hebben geschoten”, gaf Pina eerder al aan.

Twee delen

Het seizoen is in twee delen gedeeld waarin we ook zeker verschil gaan zien. “We hebben een extreem agressief deel gemaakt waarin de groep onder leiding van El Professor tot het uiterste moet gaan. In het tweede deel leggen we de focus meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis langs hun leven, hun connecties en hun vertrek.”

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Netflix heeft zojuist de officiële trailer gelanceerd van het eerste deel van seizoen 5. Eerder al werd die trailer op Instagram bekeken door Itziar Ituno, de actrice achter Lissabon. Zij was sprakeloos na het zien van de trailer. Oordeel zelf met onderstaande ijzingwekkende trailer waarin we ook een glimp zien van Berlin. Het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 staat op 3 september op Netflix.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?