Laatste nieuws over Netflix

In december een maand gratis films kijken op Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft een speciale actie voor de feestmaand bedacht. De gehele maand december zullen er films als cadeautje gratis 24 uur lang beschikbaar zijn. Het enige dat daarvoor nodig is, is een account aan te maken op Pathé Thuis!

Thuisbioscoop

Pathé Thuis is je thuisbioscoop. Wanneer films uit de bioscoop komen, dan duurt het vaak nog enige tijd voor ze naar streamingdiensten zoals Netflix en Disney+ komen. Eerst zijn ze te huren op diensten zoals Pathé Thuis. Je hebt dan ook geen abonnement nodig op Pathé Thuis, maar slechts een account. Vervolg huur je losse films.

Een maand te kijken

In december heeft Pathé Thuis dus een speciale actie waar iedereen gebruik van kan maken. Het enige dat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken. Vervolgens zijn er door de maand heen films gratis te huren. Pathé Thuis laat via Facebook en Instagram weten welke films het zijn. Vervolgens huur je de film, waar direct bij staat aangegeven dat deze te kijken is voor €0,-. Als je de film direct start, dan heb je 48 uur om deze af te kijken. Kies je voor kijk later dan blijft de film 30 dagen actief in jouw account.

Casanova’, Penoza

Iedere dag is er een actie en een aantal dagen in de week dus een gratis film. De eerste gratis film was de romcom Casanova’s. Deze film was op 1 december tot 23.59 uur gratis te huren. Pathé Thuis maakt iedere dag bekend welke film er als cadeautje beschikbaar is. Op vrijdag 10 december is hierdoor Penoza The Final Chapter gratis te zien op Pathé Thuis.


Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?