Laatste nieuws over Netflix

In oktober wordt het meest op deze 10 series gezocht

In het Netflix-tijdperk verslinden we series bij de vleet. Iedere week verschijnen er nieuwe series en na een flinke bingemarathon ben je er zo weer doorheen en kun je wachten op het volgende seizoen. Naar deze series wordt momenteel het meest gezocht.

Zoekgedrag

Onderstaande lijst baseren we op het zoekgedrag van de bezoekers op deze website. Dagelijks worden talloze zoekopdrachten gegeven om te ontdekken waar het volgende seizoen van een serie blijft. Iedere maand checken wij naar welke nieuwe seizoenen het meest wordt uitgekeken en geven gelijk de kansen hierop aan! 

Keycap Digit One on WhatsApp 2.17 La Casa de Papel seizoen 3

De reden dat er veel op La Casa de Papel seizoen 3 is gezocht is te danken aan een creatieve photoshopper. Enkele maanden geleden werd namelijk een poster verspreid van La Casa de Papel, met daarop de vermeende releasedatum van seizoen 3: 28 september. Netflix bevestigde dit nieuws echter nooit, toch hoopten de fans vurig dat het waar zou zijn. Toen het op 28 september stil bleef werd er driftig gezocht wat er aan de hand was. Voor diegenen die gehoopt hadden nu al naar seizoen 3 te kunnen kijken was er een tegenvaller: seizoen 3 laat nog wel even op zich wachten. Pas in de loop van 2019 worden er nieuwe afleveringen verwacht.

Keycap Digit Two on WhatsApp 2.17 Outlander seizoen 4

Het vierde seizoen van Outlander begint begin november bij Ziggo op Movies & Series XL. Toen dit nieuws bekend werd gemaakt wilden de fans ook graag weten of er dan ook kansen waren dat het vierde seizoen bij Netflix te zien zou zijn. Helaas is dat niet het geval. Net als bij seizoen 3 heeft Ziggo het ‘alleenrecht’ voorlopig om seizoen 4 uit te mogen zenden, waardoor Netflix pas over een paar maanden aan de beurt is.

Keycap Digit Three on WhatsApp 2.17 Jane the Virgin seizoen 4

Op Jane the Virgin seizoen 4 zullen we in Nederland vermoedelijk nog even moeten wachten, maar Amerika is het alweer even geleden dat dit deel is uitgezonden door The CW. Netflix heeft een deal met deze zender voor diverse series, maar helaas mag het niet wekelijks afleveringen van Jane the Virgin uitzenden.

Keycap Digit Four on WhatsApp 2.17 Elite seizoen 2

Het is Netflix gelukt om de nieuwe Spaanse serie Elite succesvol te introduceren. Sinds 5 oktober is de serie beschikbaar en sindsdien zijn er veel kijkers fan van de reeks geworden. Voor hen was er al snel goed nieuws, want in recordtempo werd het tweede seizoen besteld door Netflix. Die nieuwe afleveringen moeten nog wel gemaakt worden en zullen over ongeveer een jaartje klaar zijn.

Keycap Digit Five on WhatsApp 2.17 Queen of the South seizoen 2

Queen of the South staat inmiddels al lange tijd op Netflix en dat lijken de mensen die het eerste seizoen gekeken hebben zich inmiddels ook te beseffen. Want hoe zit het met het tweede seizoen? Onze verwachting is nog steeds dat het dit jaar gaat gebeuren.

Bekijk hier wanneer andere series verwacht worden op Netflix

Keycap Digit Six on WhatsApp 2.17 Suits seizoen 7

Voor de bezoekers van onze website die gezocht hebben waar Suits seizoen 7 blijft hebben we slecht nieuws. Het zesde seizoen van Suits is namelijk nog niet compleet. In de zomer voegde Netflix het eerste deel van seizoen 6 toe aan het aanbod, waar het complete seizoen werd verwacht. Eerst moet het restant van seizoen 6 dus nog verschijnen, voordat het tijd is voor seizoen 7.

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 Netflix

 Ozark seizoen 3

De kans is groot dat er gezocht is op Ozark seizoen 3 om er achter te komen óf er een vervolg op het tweede deel van deze Netflix Original zou komen. Daar kunnen we sinds vorige week positief op antwoorden: Netflix heeft namelijk een derde seizoen besteld en wordt in 2019 verwacht.

Keycap Digit Eight on WhatsApp 2.17 The 100 seizoen 6

Het voelt alweer als een eeuwigheid geleden dat het vijfde seizoen van The 100 tot een einde kwam, maar dat is nog maar twee maanden terug. Aan het zesde seizoen wordt al wel druk gewerkt door de makers van de serie, maar op het resultaat zullen we nog maanden moeten wachten, helaas.

Keycap Digit Nine on WhatsApp 2.17 The Bridge seizoen 4

De grootste teleurstelling in dit artikel zul je nu gaan lezen. Het is namelijk hoogst onzeker of The Bridge seizoen 4 wel op Netflix te zien zal zijn. Momenteel staat The Bridge namelijk in het Verwijderalarm en is het maar de vraag of de serie na 31 oktober nog wel beschikbaar is in Nederland. Mocht de serie verdwijnen, dan is de kans op de komst van seizoen 4 ook nihil.

Keycap Digit One on WhatsApp 2.17Keycap Digit Zero on WhatsApp 2.17 Homeland seizoen 7

Nog even en dan is het gedaan met Homeland. Na acht seizoenen stopt de ongekend populaire reeks, maar op Netflix zijn er momenteel ‘maar’ zes delen te zien. Het zevende deel kan ook zomaar verschijnen, kort na de jaarwisseling. Die kans is zeker toegenomen, nu Netflix de licenties onlangs verlengd heeft.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?