Laatste nieuws over Netflix

Insatiable na twee seizoenen gecanceld

Insatiable zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De serie is door Netflix na twee seizoenen gecanceld. Voor de release van de reeks ontstond er veel commotie.

Woede over fat shaming

De trailer was namelijk aanleiding tot veel woede over fat shaming. Toen de serie eenmaal verscheen werd deze positiever ontvangen, waarop Netflix ook besloot om een tweede seizoen te bestellen. Insatiable scoort op IMDb een 6,6 en de audience score op Rotten Tomatoes staat op 89%. Toch is nu na het tweede seizoen de stekker eruit getrokken, zo actrice Alyssa Milano bekendgemaakt.

Pesters terugpakken

Milano gaf op social media antwoord op vragen van fans en zo ja wanneer er een derde seizoen zou komen. “We zullen helaas niet terugkeren”, zo was haar antwoord op Twitter. Het tweede seizoen verscheen in oktober van het afgelopen jaar. In de zwartkomische reeks Insatiable werd het leven van Patty Bladell gevolgd. De tiener werd op school constant gepest vanwege haar overgewicht. Na een streng dieet tijdens de zomerperiode kwam ze heel anders terug na de zomer en nam zich voor om wraak te nemen op al haar pesters.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?