Laatste nieuws over Netflix

Controversiële serie Insatiable door Netflix verlengd

Insatiable Netflix seizoen 2

Netflix heeft Insatiable seizoen 2 besteld. Deze komedieserie van de streamingdienst is sinds begin augustus beschikbaar en draait om de op wraak zinnende ‘Fatty Patty’. In de aanloop naar de lancering van Insatiable was er al veel te doen om deze serie.

Petitie

Insatiable gaat over Patty die haar hele leven al gepest wordt vanwege haar overgewicht. Als ze vervolgens een tijd lang aan sondevoeding moet valt ze tientallen kilo’s af en is ze veranderd in slanke Patty en kan ze iedere man die ze wenst krijgen. Patty wil echter vooral wraak nemen op iedereen die het haar moeilijk heeft gemaakt in haar leven.

Tegenstanders van Insatiable waren van mening dat er aan fatshaming werd gedaan door de makers van de serie. Na het zien van de trailer zetten zij dan ook een petitie op touw om te voorkomen dat Netflix Insatiable zou lanceren. Ondanks ruim honderdduizend handtekeningen gaf de streamingdienst hier geen gehoor aan.

Insatiable seizoen 2 op Netflix

Nu Insatiable seizoen 2 is besteld door Netflix wordt nogmaals een signaal afgegeven dat er meer achter de serie schuil gaat. Hoewel de recensies na de release van Insatiable nog steeds uiteen liepen waren veel critici milder voor Insatiable na de hele serie gezien te hebben. Netflix ziet nog meer toekomst in Patty en Insatiable en dus werd er een tweede seizoen van de komedieserie besteld.

In Insatiable seizoen 2 zal Debby Ryan wederom in de huid van Patty kruipen. Naast Ryan spelen ook Dallas Roberts, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Kimmy Schields, Irene Choi en Sarah Colonna in het eerste seizoen van Insatiable. Of zij allemaal terug zullen keren in het tweede seizoen, dat in 2019 verwacht wordt op Netflix, is nog niet bekend. Het is echter aannemelijk dat de hoofdrolspelers ook in het nieuwe seizoen te zien zullen zijn.