Laatste nieuws over Netflix

Interactieve finale van Unbreakable Kimmy Schmidt in mei op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 Netflix

Het absolute slot van Unbreakable Kimmy Schmidt is vanaf mei te zien op Netflix én daarin heb jij als kijker een grote rol. De serie krijgt namelijk een film als afsluiten en dit is een interactieve.

Jarenlang in een sekte

Op 12 mei komt de finale van Unbreakable Kimmy Schmidt op Netflix met de titel Kimmy vs. the Revenend. Daarmee gaat het verhaal helemaal terug naar het begin. Kimmy kwam namelijk na jaren uit een bunker, waar ze onderdeel was van een sekte. Als compleet wereldvreemd meisje kwam de 29-jarige in New York.

Alle bekende gezichten keren terug

In vier seizoenen leerde Kimmy Schmidt de wereld kennen met haar huisgenoot Titus Andromedon (Tituss Burgess) en haar werkgeefster Jacqueline Voorhees (Jane Krakowski). Die zullen uiteraard ook in de finale te zien zijn, net zoals Carol Kane, Jon Hamm én een speciale rol voor Daniel Radcliffe.

Op tijd voor haar bruiloft?

Als kijker mag je bepalen hoe het verhaal van Kimmy Schmidt af zal lopen, waarmee ze de confrontatie aan zal gaan met de dominee waarvoor ze al die jaren in een bunker leefde. Zorg jij ervoor dat Kimmy op tijd is voor haar bruiloft of begin je een ware oorlog? Het wordt dan ook een flitsend einde van Kimmy Schmidt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?