Laatste nieuws over Netflix

Into the Night wordt eerste Belgische Netflix Original-serie

België krijgt in 2020 een eerste Netflix-serie. In samenwerking met de VRT maakte de streamingdienst al Undercover. Into the Night zal de eerste serie worden die volledig wordt geproduceerd door Netflix. De regie is in handen van Inti Calfat en Dirk Verheye.

Showrunner van Narcos en The Protector

Voor het project worden een aantal grote namen van stal gehaald. De zesdelige reeks zal namelijk worden geschreven door Jason George, bekend van The Protector en Narcos. Hij zal ook de rol van showrunner en executive producer op zich gaan nemen. Into the Night moet in 2020 op Netflix verschijnen.

Kosmische ramp

Into the Night vertelt het verhaal over het behouden van onze menselijkheid ten tijde van een kosmische ramp en speelt zich af aan boord van een vlucht vanuit Brussel. De internationale cast komt uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. In Into the Night draait alles rond de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt.

Nachtvlucht vanuit Brussel

Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan die dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon – en elkaar – te overleven. Op welke manier dan ook.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?