Laatste nieuws over Netflix

Iron Fist duikt ook op in Luke Cage seizoen 2

Het tweede seizoen van Luke Cage wordt in 2018 op Netflix verwacht en er is nu een bijzonder detail naar buiten gekomen. Iron Fist zal namelijk ook te zien zijn in dit nieuwe seizoen van Luke Cage.

The Defenders

Het is niet voor het eerst dat Luke Cage en Iron Fist elkaar treffen. Ook bij The Defenders hadden de twee met elkaar te maken. Samen met Daredevil en Jessica Jones vochten zij, in eerste instantie tegen wil en dank, tegen The Hand.

Toen Luke Cage en Iron Fist elkaar voor het eerst ontmoetten was dat geen gezellige bijeenkomst. De superhelden troffen elkaar midden in de nacht en ze waren afzonderlijk van elkaar op een missie. Toen ze elkaar troffen liep het dan ook behoorlijk uit de hand tussen de twee. Claire was uiteindelijk de verbindende factor tussen de twee, waardoor ze elkaar accepteerden. Dat nam echter niet weg dat Luke Cage en Iron Fist fundamenteel anders over bepaalde zaken denken.

Iron Fist in Luke Cage seizoen 2

In het tweede seizoen van Luke Cage krijgen de twee dus wederom met elkaar te maken. Hoe groot de inbreng van Iron Fist in Luke Cage seizoen 2 zal zijn is niet bekend, maar Entertainment Weekly heeft foto’s in bezit waarop Luke Cage en Iron Fist te zien zijn tijdens opnames van het tweede seizoen. Verder zijn er überhaupt nog weinig details over Luke Cage seizoen 2 bekend. Wel werd bekend dat Misty na haar ongeluk in The Defenders een nieuwe arm heeft, met dank aan Danny Rand a.k.a. Iron Fist.

Ook wanneer Luke Cage seizoen 2 precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Vermoedelijk volgt dit nieuwe seizoen echter pas diep in het jaar 2018, aangezien Daredevil seizoen 3 en Jessica Jones seizoen 2 eerder worden verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?