Laatste nieuws over Netflix

Iron Fist seizoen 2 komt veel eerder dan verwacht op Netflix

Het tweede seizoen van Iron Fist komt veel eerder dan was verwacht. Voor 2018 werd na Jessica Jones 2 en Luke Cage 2 eerst Daredevil seizoen 3 verwacht. Daar komt nu echter Iron Fist tussendoor die ingeschat was voor 2019, want deze Marvel-serie zal de zomer gaan afsluiten. Dit is bekendgemaakt tijdens Comic Con in San Diego.

The Defenders stampen door

Iron Fist verscheen als vierde en laatste van The Defenders met een eigen serie. In het voorjaar van 2017 was het de beurt aan deze superheld en slechts ruim een jaar later komt er dus al een tweede seizoen. Tussendoor was Iron Fist samen met Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones ook te zien in het eerste seizoen van The Defenders. Alle vier de superhelden hebben nu een tweede seizoen gehad en van Daredevil en Jessica Jones is er dus zelfs een derde seizoen onderweg. Van Daredevil wordt deze zelfs nog in 2018 verwacht.

Iron Fist seizoen 2

Voor Iron Fist hoeven we dus niet meer lang te wachten, want Danny Rand zal op 7 september weer transformeren tot Iron Fist. Moest hij in het eerste seizoen vooral een persoonlijke strijd uitvechten, nu wacht hem een grotere klus. In de teaser wordt duidelijk dat er een oorlog op komst is in zijn stad en hij het als zijn taak ziet om deze te beschermen.

De eerste teaser van Iron Fist seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?