Trailers

Irreplaceable You met Michiel Huisman op komst

Michiel Huisman speelt in Irreplaceable You de mannelijke hoofdrol. Deze romantische dramafilm verschijnt op 16 februari op Netflix en de trailer is nu gelanceerd door de streamingdienst. Het is niet de enige productie die Huisman zal maken voor Netflix, want hij is ook gecast voor de serie The Haunting of Hill House. Wanneer deze horrorserie verschijnt is nog niet bekend.

Dramatische romance: Irreplaceable You

Abbie (gespeeld door Gugu Mbatha-Raw) en Sam (vertolkt door Michiel Huisman) kennen elkaar al sinds hun kinderjaren. Inmiddels zijn ze verloofd en zijn ze klaar om de wereld te veroveren. Ze denken zwanger te zijn van hun eerste kind, maar dan blijkt opeens alles anders.

Abbie blijkt kanker te hebben en hun toekomst krijgt een tragische wending. Abbie wil echter goed voor Sam blijven zorgen en ze gaat op zoek naar een nieuwe liefde voor haar verloofde. Dat is een flinke opgave, want Sam heeft geen idee hoe hij moet daten. Christopher Walken, Kate McKinnon, Steve Coogan en Jacki Weaver spelen eveneens een rol in Irreplaceable You.

Huisman blijft naam maken in Hollywood

De opmars van Michiel Huisman lijkt nog lang niet voorbij. De Nederlandse acteur speelde de afgelopen jaren al in The Age of Adeline, World War Z en in Game of Thrones als Daario Naharis. De inmiddels 37-jarige Huisman is door Netflix ook gecontracteerd voor The Haunting of Hill House. Hij speelt in deze tiendelige horrorserie de rol van Steven Crane. Alleen dit kalenderjaar staat hij ook in gepland voor rollen in vier andere films.

Bekijk de trailer van Irreplaceable You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?