Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Is dit de verrassend snelle releasedatum van Bridgerton seizoen 3?

Fans van Bridgerton wachten al lange tijd op de releasedatum van het derde seizoen van de serie. Nadat op 25 maart 2022 het tweede seizoen van Bridgerton aan het aanbod van Netflix werd toegevoegd, is het stil rondom de reeks. Misschien hoeven we echter helemaal niet zolang meer te wachten tot Bridgerton seizoen 3 op Netflix te zien is. Er gaan namelijk geruchten rond dat het later dit jaar al zover is.

Geruchten

Netflix heeft tot op heden nog geen officiële aankondiging gedaan wat betreft de releasedatum van seizoen 3, maar ondertussen gaan er hier en daar wel wat geruchten rond. Zo zijn er de laatste tijd verschillende posts op Facebook verschenen waarin stond dat het in december 2023 zover is. Die posts zijn gebaseerd op een gelekte datum vanuit het Portugese Netflix-account. Zo verscheen in juni 2023 op het Instagram-account: “Hoe hebben we de roddels gemist. Seizoen 3 van Bridgerton verschijnt op 14 december.”

14 december Bridgerton seizoen 3?

Uiteraard duurde het niet lang tot het bericht verwijderd werd, maar toen al was de datum door veel fans opgepikt. Alhoewel volgens Netflix nog geen officiële releasedatum bekend is, zou het ons niets verbazen als het in december dus al zover is. Daarmee houdt Netflix ook het ritme aan dat we de laatste jaren gewend waren. Het eerste seizoen verscheen in december 2020, waarna we tot maart 2022 moesten wachten op het tweede seizoen. Als we opnieuw anderhalf jaar moeten wachten, dan zou het inderdaad rond eind 2023 zover zijn.

Colin en Penelope

In het derde seizoen draait het allemaal om Colin Bridgerton en Penelope. Colin weet nog altijd niet dat zij achter de identiteit van Lady Whistledown zit. Toch groeien de twee in het komende seizoen dichter naar elkaar toe. Eerste beelden van seizoen 3 bekijk je alvast hier.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?